Geeske, verloor 10,8 kilo in vijftig dagen:

‘-10,8 kilo, 8 cm van mijn heupen en 6 cm van mijn buik af. Al na bijna 2 weken kreeg ik complimenten over mijn stralende huid! Ik ben dit gaan doen om af te vallen. Ik koos voor TGH vanwege de dagmenu’s; die structuur heb ik nodig bij afvallen en ik miste het koken. Ik had al zo lang door werkdrukte niet gekookt! In plaats van op de bank ploffen na werk, dook ik de keuken in en stond ik met een muziekje op de hele avond in de keuken. Nog een kleine 5 kilo en dan heb ik m’n doel gehaald. Let’s go!’


Marlie, had heel erg last van haar buik:

‘Zo’n 6 jaar geleden kreeg ik plotseling veel last van het eetpatroon dat ik had. Ik werd vaak misselijk en kon steeds minder verdragen. Door de pijn in mijn buik en darmen ging ik steeds minder eten. In een korte tijd viel ik 15 kilo af, waardoor er niks meer van mij over was. Er volgde een opname en allerlei onderzoeken, waar steeds maar niks uit kwam. Ik moest aankomen en kreeg bijvoeding: ik moest alles weer eten waar ik al die tijd zo’n pijn van kreeg. Ik had ontzettend veel last maar ik zette de knop om en ging door. Door mezelf aan te leren om na elke maaltijd te bewegen ging het iets beter. Toen kwam ik aanraking met The Green Happiness. Inmiddels voel ik me veel beter. Door het weglaten van vlees en vis voel ik me een zoveel lichter! Mijn buik is me eeuwig dankbaar. Ook het van licht naar zwaar eten is voor mij echt een verademing.’


Jeroen Zwartjes:

‘En voor alle mannen: de meeste gerechten zijn heerlijk. En voor mij/ons is deze levensstijl een bewuste keuze geweest om gezonder met voeding om te gaan. Het gaat hier niet om het “geiten-wollen-sokken-imago” of iets dergelijks. Wil je je lekkerder voelen, gezonder leven (met name op langere termijn) en meer energie hebben? Dan is deze levensstijl een juiste keuze! De gerechten zijn voor mij voor 90% heerlijk gebleken en ik was voorheen een echte vleesliefhebber! Zo nu en dan heb ik er moeite mee om oude gewoontes volledig los te laten en “zondig” ik. Gelukkig gaat dat steeds beter.’

Willeke, is 10 cm kwijt rond haar middel:

‘Ik ben 10 cm kwijt rond mijn middel en voor mij is dat geweldig! Ik had nooit gedacht dat ik vegetarisch zou gaan eten, laat staan plantaardig, maar The Green Happiness is het eerste dat voor mij vol te houden is en waardoor ik mij zo goed voel!’

Susan, had geen goede ervaring met afvallen:

‘Suiker was mijn ergste vijand, misschien wel een verslaving. Ik wilde niet de nadruk leggen op lijnen, dat was namelijk al eens fout gegaan. Maar ik wilde wél heel graag mijn lijf leren dat het niet altijd suiker nodig heeft. Via Facebook raakte ik bekend met The Green Happiness. Na lang wikken en wegen (wanneer begin je dan, ik vond het boek prijzig en ik moest mijn man nog vertellen dat dit mijn plan was) heb ik het boek gehaald. Na 50 dagen was het resultaat -10,1 kilo. Superblij! Daarnaast heb ik ook een betere stoelgang gekregen en is de huid van m’n gezicht super zacht en glad. Waar ik eerder tijdens een menstruatie vol zat met pukkeltjes, blijft dit nu weg. Zodra het nieuwe winterboek uit is doe ik er nog eens 50 dagen bij. Daarna wil een goede balans zoeken voor mezelf.’


Linda, bereikte iets anders dan ze had verwacht:

‘Ik ben begonnen aan Your 50 Days of Green Happiness om van mijn eczeem af te komen. Dat is helaas niet helemaal gelukt, misschien ook omdat ik me niet 100% aan het dieet heb gehouden. Maar het effect dat The Green Happiness wél op mij heeft gehad vind ik eigenlijk veel waardevoller. Ik ben namelijk helemaal plantaardig gaan leven.’


Anilka, 14 kilo afgevallen na 150 dagen:

‘Na het zomerboek, nu ook het oude winterboek afgerond. Met hier en daar wat weken op eigen inzicht en met recepten in de herhaling nu al 150 dagen bezig. Zo dankbaar voor alle lekkere gerechten en hiermee lol van koken en bakken hervonden! En bovenal ‘over-the-moon’ met het resultaat. Nu lichter en slanker dan ik me kan herinneren. Zonder een dag van afzien (behalve dan de afwas na een middag koken en bakken) of honger. Nu vloeiend door in het nieuwe winterboek.’

Lees de succesverhalen van onze Green Happiness volgers


 • Cliëntervaring Willemijn: ‘Deze manier van leven is zo’n positief verschil voor mijn lichaam’
  Willemijn komt sinds een jaar regelmatig langs voor een consult. Van een haat-liefde verhouding met eten weet ze nu hoe ze lekker én gezond kan eten.
 • Raymon verloor 6 kilo met The Green Happiness
  Tamara is student Voeding en Diëtetiek en heeft een passie voor voeding (of course). Ze interviewde Raymon over zijn ervaring met TGH.
 • Marijke's VIP Detox
  Marijke is nog nooit zo zwaar geweest en ze vindt het moeilijk om de balans te vinden. Hoog tijd voor een detox dus! Haar ervaring lees je op onze blog!
 • Veerle: "Ik verloor 3,3 kilo in 30 dagen"
  Veerle kwam binnen een maand 3 kilo aan, ze besloot dat ze een stok achter de deur nodig had. Ze begon aan Your 50 Days en is al na 30 dagen 3 kilo lichter!
 • sophie
  Sophie's VIP Detox
  Hoe heeft de allereerste VIP-winnares Sophie de detox ervaren? Door de super goede effecten op haar klachten wil ze het gezonde eten zeker vasthouden!
 • Tessa: "ik ben 15 kilo kwijt in 50 dagen"
  In januari begon Tessa met Your 50 Days of Green Happiness, na 50 dagen sluit ze een toptijd af. Ze is 15 kilo kwijt! Je leest haar verhaal op onze blog.
 • succesverhaal
  Anouschka: "Ik ben vrijwel helemaal van mijn chronische hoofdpijn af"
  Anouschka had last van chronische hoofdpijn en buikklachten. Zij heeft haar voeding aangepast met de hulp van onze Anouk. Ze heeft vrijwel geen last meer!
 • the green happiness
  Lillian: "ik viel 4 kilo af en mijn huid is rustig"
  Vol goede moed bestelde Lillian tijdens de kerstvakantie het Your 50 Days of Green Happiness, inmiddels is ze 4 kilo lichter! Op de website lees je hoe!
 • 50 Days
  Holistik test Your 50 Days part II
  Dit is hoe Jorrit van Holistik 50 days als parttime vegan overleefde!
 • Holistik
  Holistik test Your 50 Days
  Dilemma: je bent een man, houdt niet van koken en je vriendin wil 50 dagen vegan eten…
 • Geeske
  Geeske: ‘Al na bijna 2 weken kreeg ik complimenten over mijn stralende huid’
  Geeske is een van de toppers die Your 50 days of Green Happiness heeft gevolgd. Ze verbaasde haarzelf en haar omgeving en heeft ook nog eens super handige tips om bewust te eten als je veel reist voor je werk!
 • the green happiness
  Succesverhaal Esther: 'Dat dit het effect was van TGH had ik nooit durven dromen'
  Esther kampt al een lange tijd met ernstige gezondheidsproblemen. Toen zij via een vriendin in aanraking kwam met The Green Happiness was zij erg benieuwd wat een plantaardige levensstijl kon betekenen voor haar gezondheid. Lees hier hoe het nu met haar gaat:
 • Susan
  Succesverhaal Susan: "Eten als vriend en vijand"
  Susan (31) had al vanaf de pubertijd een moeizame relatie met eten. Na jaren van schommeling gaat het nu een stuk beter met haar. Lees hier haar verhaal.
 • Linda
  Verhaal Linda: "Mijn ogen zijn geopend"
  Linda bereikte met het volgen van Your 50 Days of Green Happiness iets anders dan ze van tevoren had verwacht, maar wat achteraf nog veel belangrijker voor haar was. Lees hier hoe zij de omslag maakte naar een compleet veganistische levensstijl.
 • Nikki
  Succesverhaal Nikki: "Ik ga door het leven als een flexivegan"
  Nikki (21) heeft al van kleins af aan veel last van buikpijn. Met The Green Happiness als inspiratiebron ging ze de uitdaging aan om vegan te eten. Hoe het nu met haar gaat lees je hier in het verhaal dat zij voor ons schreef.
 • Eline
  Ervaring Eline: "Ik volgde The Green Happiness met op z’n tijd chips, chocolade, pizza en een wijntje"
  Vind je het ook lastig om gezond te leven? Waarom kom je niet zoals Eline bij ons op consult?
 • Willeke
  Succesverhaal Willeke: ‘Ik voel me supergoed!’
  Willeke had nooit gedacht dat ze vegetarisch zou gaan eten, maar is helemaal tevreden met haar nieuwe happy en healthy lifestyle.
 • Franziska
  Ervaring Franziska: "Het voelt goed bewust te eten"
  Ben jij op zoek naar een andere levensstijl en kun je wel wat advies gebruiken? Kom ook bij ons op consult!
 • Femke schildklier
  Succesverhaal Femke: "Balans voor lichaam en geest!"
  Femke had last van allerlei vage klachten, dunner wordend haar, vermoeidheid en obstipatie. De artsen stelden de diagnose: een traag werkende schildklier. Toen de medicatie die ze kreeg haar klachten nauwelijks oploste besloot Femke te kijken wat Your 50 Days of Green Happiness voor haar kon betekenen. Benieuwd? Lees gauw verder!
 • Anouschka
  Succesverhaal Anouschka: "Het voelt goed om lief te zijn voor mezelf!"
  Anouschka (31) was altijd op zoek naar een gezonde levensstijl, ze dacht dat ze goed bezig was door geen koolhydraten meer te eten, maar had toch nog vaak last van buikpijn en een opgeblazen gevoel ’s avonds.
 • Mieke
  Succesverhaal Mieke: "Koken is weer leuk!"
  Mieke (49) kampt al jaren met schommelingen in haar hormoonspiegel en heeft ook vaak last van een opgeblazen buik. Ze volgde ons Your 50 Days of Green Happiness zomerboek en hieronder lees je hoe het nu met Mieke gaat.
 • Rianne
  Succesverhaal Rianne: “Ik ben happy”
  Lees hier Rianne’s ervaring met Your 50 Days of Green Happiness. Het verging haar niet zonder slag of stoot, maar ze voelt zich nu beter dan ooit!
 • Succesverhaal Mieke: 'Tussen bier en smoothies in'
  Na 50 dagen en meer bleek The Green Happiness toch niet haar levensstijl. Mieke leeft ondertussen ergens tussen The Green Happiness en haar eigen happiness in: ergens tussen bier en smoothies! Lees hier haar leuke succesverhaal.
 • Stella
  Succesverhaal Stella: 'Mijn haat-liefde relatie is veranderd in een relatie vol plezier!'
  Stella had jarenlang een haat-liefde verhouding met eten, maar haar relatie met eten is nu eindelijk vol plezier. Lees hier hoe Stella met behulp van The Green Happiness weer helemaal happy is.
 • Fleur
  Succesverhaal Fleur: "Ik ben de koning te rijk"
  Een beetje sceptisch las Fleur alle succesverhalen die op Facebook voorbij kwamen. Ondertussen is ze helemaal om en helemaal happy! Lees hier haar verhaal.
 • Marlie
  Cliëntervaring Marlie: “Mijn buik is me eeuwig dankbaar!”
  Heb je net een extra duwtje in de goede richting nodig om jouw doel te bereiken? Kom dan bij ons op consult! Met een persoonlijk voedingsadvies kunnen wij jou helpen om van specifieke klachten af te komen of persoonlijke doelen te bereiken. Marlie kwam bij ons op consult, hieronder lees je haar verhaal.
 • Succesverhaal Amanda: "Geen dag spijt!"
  Amanda twijfelde in het begin nog of ze de 50 dagen wel vol zou houden, maar ondertussen heeft ze na haar 50 dagen óók nog de detoxguide gedaan én begint ze aan het zomerboek!
 • Mariska
  Mariska: 'Ik ben 25 kilo kwijt dankzij Your 50 Days of Green Happiness!'
  Mariska startte op 4 januari met ons Your 50 Days of Green Happiness winterboek. Inmiddels is ze 25 kilo afgevallen en zit ze supergoed in haar vel én dat is te zien!
 • Sophie
  Cliëntervaring Sophie: "Ik ben helemaal happy met mijn platte buik."
  Wist je dat je ook bij ons op consult kunt komen? We geven je dan voedingsadvies dat aansluit op jouw huidige leefsituatie, bij eventuele lichamelijke klachten en natuurlijk afgestemd op jouw specifieke doelen. Sophie kwam bij ons op consult. Hieronder lees je haar ervaring.
 • Joyce
  Succesverhaal Joyce: "Lekker eten en toch afvallen, wat wil je nog meer?"
  Joyce twijfelde of al dat 'konijnenvoer' wel wat voor haar was. Inmiddels is ze al meer dan 100 dagen volgens Your 50 Days of Green Happiness aan het eten en kost het haar helemaal geen moeite!
 • Lieke
  Succesverhaal Lieke: "Mijn darmen zijn blij!"
  Lieke liep hele dagen met haar broek open omdat ze zo’n buikpijn had. De buikpijn was een keer zelfs zó heftig dat ze in het ziekenhuis terecht kwam.
 • Sharon
  Succesverhaal Sharon: "Ik ben me bewust van wat ik eet en daardoor hou ik het vol!"
  Sharon at niet echt ongezond, maar zat ook niet lekker in haar vel. Ze is nu 20 dagen bezig met Your 50 Days of Green Happiness en merkt al verschil!
 • Linda
  Succesverhaal Linda: "Ik was op zoek naar een manier om van de laatste kilo’s af te komen."
  We hebben weer een geweldig succesverhaal van Linda. Ze wilde van haar laatste kilo's afkomen en dat heeft ze gedaan met ons programma!
 • Laura
  Succesverhaal Laura: "Ik voelde me opgesloten, mijn lichaam liet niks toe"
  Na 50 dagen voelt ze zich beter en is ze zelfs 7,4 kilo afgevallen! Wij zijn trots, echt MEGA trots!
 • Willeke
  Succesverhaal Willeke: "Samen met mijn dochter ga ik ook weer het nieuwe boek volgen, waar ik erg naar uit kijk."
  Willeke begon met Your 50 Days of Green Happiness, omdat ze gezonder wilde eten en ook wilde afvallen. Ze heeft haar dol bereikt wat betreft de kilo's. Nu is haar doel om van haar MS klachten af te komen.
 • Minouche
  Succesverhaal Minouche: "Ik ben in 7 weken 4,5 kilo afgevallen, van 65 kilo naar 60,5 kilo"
  Voordat Minouche met Your 50 days of Green Happiness begon at zij veel vlees, suikers en vetten! Maar nu voelt zij zich zoveel beter! Ze is in 7 weken 4,5 kilo afgevallen en heeft ook bijna geen last meer van haar darmen!
 • Wendy
  Succesverhaal Wendy: "Ik had elke dag buikpijn/ hoofdpijn en een opgeblazen gevoel en nu heb ik helemaal niks en voel ik me top fit."
  Ik werd naar huis gestuurd met de boodschap: "Je hebt PDS en met een speciaal dieet moet het wel goed komen." Die tijd in het ziekenhuis was verschrikkelijk en wil ik dus nooit meer meemaken.
 • Marjet
  Succesverhaal Marjet: "Ik geef mijn energie en lichaam een dikke 8 en sinds jaren vond ik het nu echt leuk om een bikini uit te zoeken!"
  Al een hele tijd had ik een klein stemmetje in mijn hoofd dat me vertelde dat ik van mijn vermoeidheid af kon komen door mijn voeding aan te pakken. Ik had alleen echt geen flauw idee hoe.
 • Joanne
  Succesverhaal Joanne: "Ik ben eindelijk van mijn buikkrampen en mijn opgezette buik af!"
  Joanne heeft PDS en is na het volgen van Your 50 Days of Green Happiness van haar buikkrampen af!
 • Orkideh
  Succesverhaal Orkideh: “Dit boek voelde niet als een dieet!”
  Studente Voeding & Diëtetiek Orkideh had al veel andere diëten geprobeerd. Dit keer voelde het voor haar niet als een dieet. Zo bereikte ze heel snel en lekker haar doel!
 • Marjon
  Succesverhaal Marjon: “Ik voel me schoner en happier!”
  Marjon is op de helft van Your 50 Days of Green Happiness. Ze probeerde vele dieten en merkt dat dit plan haar goed doet. Lees haar verhaal!
 • Resultaat Claudia
  Brief: Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij jullie!
 • Resultaat Denise
  "We waren al vrij gezond bezig met veel bio en weinig vlees en vis, omdat het zo slecht voor het milieu is."
 • "Ik voel me nu top"
  "Ik heb best wel aanleg om snel aan te komen en had er afgelopen jaar gewoon geen zin meer in om continu op te letten wat ik at. Op een gegeven moment herkende ik mezelf gewoon niet meer in de spiegel. Mijn zus en mijn beste vriendin hebben mij enthousiast gemaakt en overgehaald om het boek ‘Your 50 days of Green Happiness’ te proberen."
 • Resultaat Sandra
  "De 50 days zijn inmiddels al dikke week voorbij! Mijn leven is echt totaal veranderd. 6 kilo lichter, hele rustige darmen, ontzettend fit, maar vooral hoofdpijn en migraine vrij."
 • 'Geen chocotoffee maar een bountylolly!'
  We blijven het fantastisch vinden om al die leuke verhalen te lezen in de besloten Facebook groep “Your 50 Days of Green Happiness”! Wie kent het niet; je broeken gaan strakker zitten en je komt elke dag moe terug van je werk. Lees snel hoe makkelijk de oplossing is!
 • Resultaat Fiona
  "Ik ben altijd een flinke meid geweest 1.80 en 95kg. Ik voelde mij altijd prima (goed in proportie) en heb nooit echt iets ondernomen om af te vallen. Omdat ik namelijk niet geloof in crash diëten, pillen en shakes. Ik sportte twee uur in de week (oa poweryoga en BBB) maar verloor eigenlijk nooit gewicht."
 • "Mijn oude broeken kunnen weer dicht!"
  De eerste zijn al weer klaar met Your 50 Days of Green Happiness. Wat gaat de tijd toch snel! De resultaten stromen bij ons binnen en zo ook van J. Ze mailde de eerste keer al na 30 dagen en nog eens na 50 dagen en heeft voor ons haar transformatie vastgelegd!
 • Laatste 6 zwangerschapskilo's in 5 weken kwijt!
  "De knop moest om, er moest iets gaan gebeuren. Na twee zwangerschappen waarbij ik bij allebei 25 KILO was aangekomen, wilde ik nu weer echt naar mijn oude gewicht."
 • Resultaat Willie
  Ik sportte 3x per week kracht, 1x hardlopen en 1x kickboksen. Eigenlijk zou ik superslank en gespierd moeten zijn, maar helaas. Nadat ik met Mieke Kosters 15 kg kwijtraakte, kreeg ik 2 zware blessures. Van veel naar weinig sporten en de kilotjes vliegen er aan.
 • Resultaat Natalie
  "Vandaag dag 30, helemaal happy, 3,3 kilo lichte, totaal 17,5 cm kwijt (buik-en heupomvang), meer energie, mooiere huid en meer dan 100 nieuwe recepten rijker!"
 • Resultaat cliënt
  Na twee zwangerschappen en een heftige tijd op persoonlijk gebied periode was het na de zomer tijd om (ook) fysiek weer de touwtjes in handen te nemen. Ik was bijna 76 kilo zwaar, een gewicht dat ik helemaal niet bij mezelf vond passen (voorheen 65-68 kg). Ik begon met het eten van minder vet en tussendoortjes, maar ook liet ik zoveel mogelijk de koolhydraten staan.
 • Resultaat Heleen
  Na 19 dagen Your 50 Days of Green Happiness al 5 kilo kwijt! Heleen besloot haar verhaal en foto’s de delen, wat wij natuurlijk ook meteen met jullie wilde delen! Lees haar verhaal.
 • "Wat ik ook at, ik had altijd buikpijn en een opgezwollen buik"
  Gezonder eten gaat echt niet alleen over afvallen. A had altijd last van een opgeblazen gevoel en kon geen strakke jurkjes meer aan als haar buik zo opgezwollen was. Door wat kleine aanpassingen, kan ze nu weer met een gerust hart de deur uit.
 • Resultaat cliënt
  "Lactose-intolerantie, prikkelbare darmen, weinig energie, moeite met opstaan, after dinner dips en dikke wallen onder mijn ogen."
 • Resultaat Kim
  Na een zomer diëten bleven de kilo’s er maar aanzitten en had ze nog steeds last van kramp en een opgezette buik. Kim is gestopt met diëten, 9 kilo kwijt en zit weer lekker in haar vel!
 • Buikpijn, krampen, diarree, huilen van de pijn...
  Twee jaar lang regelmatig bij de dokter, maar niemand die iets voor haar kon betekenen. Cliënt A is net zoals veel meiden, weet wat gezond eten is, maar vind het vooral belangrijk dat eten lekker is en niet teveel moeite hoeft te kosten. Cliënt A kwam er tijdens haar persoonlijk voedingsadvies achter dat anders eten echt niet meer moeite hoeft te kosten en zoveel buikklachten kan verhelpen!
 • Resultaat Anne
  "Door The Green Happiness en het e-book, dat ik 14 weken geleden kocht, ben ik nu 10 kilo kwijt! Van 83 kilo ging ik naar 73! Whoehoe..!! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel gewicht kon verliezen, zonder op een crashdieet te gaan."
 • Dit hou ik zo nog járen vol!
  W. is een meisje net als velen van jullie. Ze had last van haar buik en stoelgang en wilde afvallen. Na minder dan een maand nadat ze het Healthy & Happiness E-book had gekocht zag ze al zoveel resultaat!
 • Resultaat Suzanne
  "Niet afgevallen, nog steeds een vette huid en aan de Oreo's"
 • "Al binnen enkele dagen merkte ik verschil"
  Al jaren had cliënt S. last van haar darmen. Artsen stuurden haar naar huis met vezelpreparaten, de diagnose PDS (prikkelbare darm syndroom) en het advies dat ze hier maar mee moest ‘leren leven’. Gelukkig legde ze zich daar niet bij neer en zo kwam ze bij ons terecht. Binnen enkele dagen merkte ze al verschil! Super fijn dat we haar zo hebben kunnen helpen. Elke dag buikpijn hebben is echt niet normaal en daar hoef je absoluut niet mee te leren leven. Soms zijn al een paar kleine aanpassingen voldoende!
 • Resultaat Femke
  Wat een babe! Femke (lengte: 1.69 m) heeft meegedaan aan het Healthy & Happiness programma, lees hier haar verhaal. Wat zijn we trots op haar!
 • Resultaat Inger
  "Hoe mijn PDS rustiger werd, mijn zin om te sporten toenam en hoe ik eindelijk die platte buik kreeg."
Wil je dagelijks een dosis The Green Happiness?
Volg ons dan op Instagram
@thegreenhappiness