Hotspot: SUE Rotterdam

Team The Green Happiness365 Comments

sue

SUE Rotterdam

Kennen jullie de SUE bites al? Deze heerlijke lactosevrije, glutenvrije, vegan, raw en geraffineerde suikervrije bites (jaja je leest het goed), zijn al een hele poos op verschillende loacties in Nederland te verkrijgen. En echt waar, deze bites zijn hemels! Nu hebben Kim & Der (oprichters) in Rotterdam hun eigen SUE store geopend. YES, er is dus weer een fijn plekje in Nederland gekomen waar je heerlijk healthy kunt onbijten, lunchen, snacken en borrelen! Wij mochten langs komen om het één en ander te proeven.

Kim is begonnen in haar eigen keuken. Ze is dol op zoet en gezond eten, een combinatie die ze graag wilde verwerken in bijvoorbeeld taartjes. Daarom besloot ze om te gaan experimenteren en zo kwam ze op haar eigen versie van de Snicker (die kennen we allemaal) met healthy ingredienten. Iedereen in haar vriendenkring was fan van de bites (snappen we..). Kim besloot de gok te wagen en haar creaties aan te bieden aan horecazaken. Ook zij reageerden enthousiast en toen is het balletje gaan rollen. SUE is een groot succes, met inmiddels dus een eigen SUE store in hartje Rotterdam!

Waarom het eten bij SUE zo super super lekker en healthy is? Omdat SUE werkt met pure ingrediënten. Alles wat je er kunt eten is dus suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en zoveel mogelijk raw en vegan. Het wordt gezoet met natuurlijke ingedriënten zoals dadels en rijststroop.

Wij kunnen alvast vertellen dat ontbijten bij SUE echt een dikke vette aanrader is! Begin je dag met Nutella bananen-pancakes of scrambled eggs van tofu, en je dag kan niet meer stuk! Ook de bites vinden wij stuk voor stuk lekker en de wortelcake is verrukkelijk! Je kunt hier niet alleen ontbijten. lunchen is ook mogelijk. Of ga voor een milkshake (op basis van kokosmelk) om af te koelen. Je kunt er zelfs borrelen met een glutenvrij biertje, een vegan wijntje en uiteraard borrelhappen (denk aan een vegan kaasplankje, yummie). Want tja… we moeten het leven vieren toch?

Niet alleen het interieur binnen is tot in de puntjes verzorgd, ook hebben ze de luxe dat er buiten een ENORM mooi terras is met zon. YAY! Moeten we jullie nog verder overtuigen, of zijn jullie al om? Voor meer informatie kun je terecht op de website of op Instagram, want ook daar delen ze de prachtigste plaatjes.

WINACTIE:
Hoe leuk, SUE wil een proeverij van verschillende bites met een kopje koffie of thee weggeven voor 2 personen!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken? Hieronder een leuke reactie achterlaten & dan kiezen wij morgenochtend een winnaar uit.

Adres: Karel Doormanstraat 372-374, Rotterdam

Openingstijden:
Di tm Vr 9.00 – 17.30 uur, Za & Zo 9.00 – 17.00 uur

Website: sue-food.nl
Verkooppunten van de bites: sue-food.nl/verkooppunten

Your 50 Days of Green Happiness

Op zoek naar meer informatie? Kijk dan even verder op de site of kijk in de shop voor een van onze boeken.

Naar de webshop