Your 50 Days of Green Happiness


Yes! Jij bent beland op de pagina over ons life-changing 50 dagen programma. Doe met ons mee en ontvang 50 complete maaltijdschema’s met boodschappenlijstjes en meer dan 100 recepten. Bij deze gedetailleerde informatie ontvang je onze adviezen om jouw stofwisseling te activeren, je vertering soepel te laten verlopen, je te laten stuiteren van de energie, je huid een stralende glow te geven en je droomlichaam te creëren.

Ga 7 weken met ons aan de slag

Benieuwd naar de Green Happy transformations? Lees hieronder verder!

Functioneer jij voor je gevoel goed, maar kan het beter? Heb jij last van een opgeblazen gevoel, ben je af en toe futloos, gaan die laatste kilo’s er maar niet af of zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan is dit plan voor jou!

In deze vijftig dagen ga jij niet alleen de strijd aan tegen overbodige kilo’s, maar je zult ook merken dat door deze manier van eten je huid begint te stralen en je haar en nagels sterker worden. Je zult meer energie hebben, sneller herstellen van je training, in de ochtend zonder moeite uit je bed komen, je spieren komen duidelijker tevoorschijn en je wordt sterker!

YES! Dat durven wij jou te beloven. We kunnen dan ook niet wachten totdat we het eerste mailtje ontvangen, waarin jij ons vertelt dat je je heel erg happy en healthy voelt!

Green Happy Transformations

YES, we kunnen wel zeggen dat Merel zelf ook een Green Happy Transformation is! Benieuwd naar haar verhaal? Ze deelt het in het boek.

Links woog ze 10 kilo zwaarder en had ze ontzettend last van haar huid.

50days-merel

De presentatrice Anne-Mar Zwart ging voor het programma ‘3Onderzoekt’ kijken of het mogelijk was om binnen 50 dagen een Victoria Secret lichaam te krijgen.

50days-anne-zwart

Be our next success story!

Dit programma is ontstaan uit de vragen van onze cliënten en online volgers. “Leuk al die recepten en adviezen, maar wat eet je nu precies op een dag?” Het antwoord ligt voor je neus. Wij hebben vijftig dagen helemaal voor je uitgeschreven en we delen met jou onze beste tips en tools.

Wat wij net zo belangrijk vinden is dat jij begrijpt wáárom je zo eet. Daarom is dit programma een combinatie geworden van theorie en praktische voedingsschema’s. Juist door je deze theorie eigen te maken vergroot je de kans dat jij succes behaalt, niet alleen in deze vijftig dagen, maar ook daarna.

Wat ontvang je tijdens Your 50 Days of Green Happiness nu precies?


  • 50 complete, leuke en easy dagmenu’s (geschikt voor vegans, vegetariërs en vleeseters. Voor sporters, afvallers, mensen met hormoon-, darmproblemen en allergieën.)
  • Meer dan 100 verrassende, gemakkelijke en snelle recepten
  • Wekelijkse boodschappenlijstjes om het je nóg gemakkelijker te maken
  • Meer dan 100 pagina’s met green info sheets
  • Extra emergency sheets zodat jij je in elke lastige situatie weet te redden
50-days-hardcopy-cover

Wij geloven oprecht dat als je dit nu leest, je bewust of onbewust om deze informatie hebt gevraagd. Durf jij het aan om vijftig dagen met ons aan de slag te gaan? Bereid je voor op een life-changing ervaring. We weten uit ervaring dat het begin even omschakelen en wennen is, maar dat je na een paar dagen/weken echt niet meer anders wilt!

WARNING: Je vrienden en familie kunnen je gaan vragen waarom je zo straalt en steeds zo’n enorm goed humeur hebt.

Wil je naast deze 50 dagen een persoonlijk consult met ons?
Neem dan contact met ons op!

Heb jij vragen over het programma?
Bekijk hier de meest gestelde vragen én antwoorden!