Recept: Chocolate covered pumpkin bread

Rianne Schaap

Bananenbrood kennen we inmiddels allemaal! Maar wist je dat je van pompoen net zo’n lekker (en stiekem ook een beetje minder calorierijk) brood maakt? Best een leuke manier om extra groenten te eten toch?

Recept: Yellow Mellow Turmeric Muffins

Tessa Moorman

Tip: Maak meteen extra veel muffins want je kunt ze in een broodtrommel prima een aantal dagen vers houden of in de vriezer bewaren. Perfect voor als je onderweg bent als een breakfast on the go of voedzame snack. De gele kleur krijgen deze muffins door de kurkuma. Kurkuma, daar horen we veel over… so let’s talk about that! De … Read More

Recept: Glutenfree Cinnamon Buns

Rianne Schaap

De classic, maar dan een tandje gezonder én helemaal plantaardig. De perfecte traktatie bij je weekendbrunch of eet hier lekker de hele week een broodje van.

Recept: Vegan glutenvrije appeltaart

Rianne Schaap

Een klassieke appeltaart, maar dan glutenvrij, vegan en zonder noten. Zodat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen genieten. Enjoy

Asperge-Mango Summer Rolls

Rianne Schaap

Summe rrolls zijn van die Vietnamese loempia’s. Gemaakt van rijstvellen en niet gefrituurd. Je kunt ze met van alles vullen en zijn daardoor ook perfect voor als je restjes wilt opmaken! Of wanneer je eens wat anders wilt dan “gewoon” salade…

Zoete aardappel toastjes

Rianne Schaap

Aardappels en zoete aardappels kun je heel goed gebruiken als toastje. Leuk als je eens wat anders wilt serveren op een feestje of bij de borrel.

Seriously Green Smoothie

Rianne Schaap

Omdat je soms een groene smoothie nodig hebt. En dan echt een groene. Met alleen groenten. Deze is voor de green pro’s, de daredevils en de veggie lovers. Dit is voor als je een imuneboost nodig hebt, een hangover cure of gewoon behoefte hebt aan veggies. En dan niet in een salade, maar vloeibaar, want dan krijg je veel meer op.

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream

Rianne Schaap

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream. Bestaat dat echt? Yes it does! En hij smaakt net zo goed als de titel doet vermoeden.

Chocolate pancake taco's with ice cream

Rianne Schaap

Pannenkoeken met ijs voor ontbijt, uhm.. Ja toch!? Omdat het zomer is, je tijd hebt deze ochtend (of slim geprept hebt gisteren). Eigenlijk is er altijd wel een reden voor te bedenken toch? Vooral omdat deze pancake taco’s nog hartstikke gezond zijn ook!