Recept: Chocolate covered pumpkin bread

Jorian Lub

Bananenbrood kennen we inmiddels allemaal! Maar wist je dat je van pompoen net zo’n lekker (en stiekem ook een beetje minder calorierijk) brood maakt? Best een leuke manier om extra groenten te eten toch?

Chocolate pancake taco's with ice cream

Team The Green Happiness

Pannenkoeken met ijs voor ontbijt, uhm.. Ja toch!? Omdat het zomer is, je tijd hebt deze ochtend (of slim geprept hebt gisteren). Eigenlijk is er altijd wel een reden voor te bedenken toch? Vooral omdat deze pancake taco’s nog hartstikke gezond zijn ook!

Recept: Mango Temptation

Team The Green HappinessLeave a Comment

Een verfrissend Mango Temptation ijsje met mango en een vleugje sinaasappel. Perfect voor als de zon gaat schijnen! Het recept vind je op onze blog.

Recept: Kokos-chocolade ijsjes

Team The Green HappinessLeave a Comment

Maak met dit heerlijke weer kokos-chocolade ijsjes en geniet op je balkon of tuin! En echt waar, ze zijn goddelijk. Het recept vind je op onze blog.

Recept: Sweet Sushi Rolls

Team The Green Happiness

We love sushi! Ditmaal met een sweet touch! Lekker als ontbijt/lunch of om tussendoor te snacken!

Snack balletje – Ultieme vulling

Team The Green Happiness

Dit zijn next level paaseitjes. Je gelooft het niet dat deze ook nog daadwerkelijk bijdragen aan een mooiere, gezondere jij. Yup, deze chocolade paaseitjes barsten van de gezondheidsbevorderende ingrediënten. Nooit meer hoef jij je schuldig te voelen wanneer je de hele voorraad paaseitjes opeet.

Recept: Matcha-Coconut Bars

Team The Green HappinessLeave a Comment

Waan je even op een tropisch bounty eiland met deze matcha-coconut bars. Kokos, chocolade, matcha & passievrucht in één recept, kan het nóg beter? Enneh, wij gebruikten voor dit recept de Matcha van Hug The Tea.