Recept: Chocolate covered pumpkin bread

Jorian Lub

Bananenbrood kennen we inmiddels allemaal! Maar wist je dat je van pompoen net zo’n lekker (en stiekem ook een beetje minder calorierijk) brood maakt? Best een leuke manier om extra groenten te eten toch?

Recept: Matcha-Coconut Bars

Team The Green HappinessLeave a Comment

Waan je even op een tropisch bounty eiland met deze matcha-coconut bars. Kokos, chocolade, matcha & passievrucht in één recept, kan het nóg beter? Enneh, wij gebruikten voor dit recept de Matcha van Hug The Tea.

Recept: Glutenfree Cinnamon Buns

Jorian Lub

De classic, maar dan een tandje gezonder én helemaal plantaardig. De perfecte traktatie bij je weekendbrunch of eet hier lekker de hele week een broodje van.

Recept: Beauty Balls

Jorian Lub

Chocola eten en tegelijkertijd werken aan een zachte en stralende huid? We like that combo! Dus klik nog even door en lees welke ingrediënten dit tot echte Beauty Balls maken.

Recept: Vegan glutenvrije appeltaart

Jorian Lub

Een klassieke appeltaart, maar dan glutenvrij, vegan en zonder noten. Zodat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen genieten. Enjoy

Recept: Shortbread Heaven

Team The Green Happiness

Deze koekjes brengen gegarandeerd een glimlach op iedereens gezicht. Ze zijn ook nog eens gemaakt met chocola, moeten we nog meer zeggen?

Recept: Chocolade-Stoofpeertjestaart

Team The Green Happiness

Deze taart is nog beter gelukt dan wij hadden verwacht. De combinatie van peren en romige chocola is de beste combinatie ooit voor in de winter!

Recept: Vegan Blueberry Scones

Team The Green Happiness

Luchtige scones met een zachte kokossmaak, verse blauwe bessen en rozemarijn. Een feestje om de dag mee te beginnen of trakteer je zelf tijdens het harde werken!

Recept: Blueberry Amandeltaart

Team The Green Happiness

Een heerlijke Blueberry Amandeltaart! Voor als er iets te vieren valt, of als je er gewoon trek in hebt. Het recept voor deze taart vind je op de website!