Snack balletje – Ultieme vulling

Team The Green Happiness

Dit zijn next level paaseitjes. Je gelooft het niet dat deze ook nog daadwerkelijk bijdragen aan een mooiere, gezondere jij. Yup, deze chocolade paaseitjes barsten van de gezondheidsbevorderende ingrediënten. Nooit meer hoef jij je schuldig te voelen wanneer je de hele voorraad paaseitjes opeet.

Recept: Chocolate Chip-Oat Bars

Team The Green Happiness

Dé snack als je uit je werk direct door gaat naar de sportschool en daardoor pas laat aan je avondmaaltijd kunt beginnen. Of gewoon lekker voor in de middag of na het sporten natuurlijk.

Recept: Chocolate covered pumpkin bread

Jorian Lub

Bananenbrood kennen we inmiddels allemaal! Maar wist je dat je van pompoen net zo’n lekker (en stiekem ook een beetje minder calorierijk) brood maakt? Best een leuke manier om extra groenten te eten toch?

Recept: Matcha-Coconut Bars

Team The Green HappinessLeave a Comment

Waan je even op een tropisch bounty eiland met deze matcha-coconut bars. Kokos, chocolade, matcha & passievrucht in één recept, kan het nóg beter? Enneh, wij gebruikten voor dit recept de Matcha van Hug The Tea.

Recept: Glutenfree Cinnamon Buns

Jorian Lub

De classic, maar dan een tandje gezonder én helemaal plantaardig. De perfecte traktatie bij je weekendbrunch of eet hier lekker de hele week een broodje van.

Recept: Beauty Balls

Jorian Lub

Chocola eten en tegelijkertijd werken aan een zachte en stralende huid? We like that combo! Dus klik nog even door en lees welke ingrediënten dit tot echte Beauty Balls maken.

Recept: Vegan glutenvrije appeltaart

Jorian Lub

Een klassieke appeltaart, maar dan glutenvrij, vegan en zonder noten. Zodat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen genieten. Enjoy

Recept: Shortbread Heaven

Team The Green Happiness

Deze koekjes brengen gegarandeerd een glimlach op iedereens gezicht. Ze zijn ook nog eens gemaakt met chocola, moeten we nog meer zeggen?

Recept: Chocolade-Stoofpeertjestaart

Team The Green Happiness

Deze taart is nog beter gelukt dan wij hadden verwacht. De combinatie van peren en romige chocola is de beste combinatie ooit voor in de winter!