Ibiza


La Paloma

Echt een hotspot op Ibiza! Kan ook niet anders, want het is super romantischgelegen in een prachtige tuin en ze serveren heerlijk eten. Wij zijn fan van de soba noodles en ze hebben ook het probiotica-drankje kombucha en vergeet vooral niet de vele lekkere sapjes te proeven! (foto: website La Paloma)

Locatie:
C/ Can Pou, 4, 07812 Sant Joan de Labritja, Illes Balears

Openingstijden:
ma-zo: 19:30 – 22:30

FACEBOOK


Passion

Neem even de tijd als je hier wat gaat drinken of eten, want de kaart is súperuitgebreid! Ze hebben een ongelooflijk grote lijst met allerlei smoothies, shakes en sapjes. Daar werden wij heel blij van! Ze hebben verschillende vestigingen, zoals bij de haven van Ibiza town, maar ook aan het strand van Santa Eularia. (foto: website Passion)
Locatie:
Edificio Punta de Mayol, Calle Joan Tur Tur, 13, 07840 Santa Eulària des Riu, Illes Balears

FACEBOOK


AUBERGINE

Net als La Paloma heeft Aubergine een prachtige tuin waarin ze hun eigen groenten verbouwen. Wij hadden hier een geweldige vegan burger, een pompoensalade en we aten zelfs een vegan rijstpapje als dessert! Aanrader! (foto: website Aubergine)

Locatie:
Carretera de San Miguel, km 9,9, 07815 Sant Miguel de Balansat, Illes Balears

Openingstijden:
woe-zo: 10:00 – 18:00

FACEBOOK


Atzaro

Als je even een luxe relaxplekje zoekt zit je hier helemaal goed! Niet voor niets zijn er hier in het hoogseizoen vijf bruiloften per week. Je kunt overnachten in het hotel, met een dagpas voor de spa kun je de hele middag heerlijk op de Balinese bedden vertoeven aan het zwembad terwijl je verse sinaasappelen van de boom plukt. Of ga heerlijk eten in het restaurant. Onze favorieten: de tempé taco’s en macrobiotische salade van rode biet, granen en zeewier.
(foto: website Atzaro)

Locatie:
Carretera Sant Joan, km 15, 07800 Santa Eularia des Riu, Eivissa, Illes Balears

FACEBOOK


COSITAS RICAS

Wij liepen hier per toeval tegen Cositas Ricas aan. Ze hebben hier de meest geweldige glutenvrije vegan worteltjestaart ever! Sowieso even stoppen dus wanneer je in Ibiza town bent. Het zit vlak bij het parkeerterrein bij de haven.

Locatie:
Carrer de Pere Francès, 21, 07800 Eivissa, Illes Balears

Openingstijden:
ma-za: 11:00 – 23:00

FACEBOOK


Wild Beets

Vooral fijn voor het ontbijt of de lunch. Alle gerechten zijn helemaal plantaardig en naast de lekkere sapjes en salades hebben ze bij Wild Beets ook heerlijke chocoladetruffels!

Locatie:
Carrer Venda de Llatzer, 9, 07814 Santa Gertrudis de Fruitera, Illes Balears

Openingstijden:
vr-za: 09:00 – 23: 00 / zo-do: 09:00 – 18:00

FACEBOOK


RAICES DE IBIZA

Heb je lopen watertanden bij die raw oreo’s, healthy super balls en en koekjes die wij de hele tijd aan het postten terwijl we op Ibiza zaten? Die zijn gemaakt door de gepassioneerde chefs Roger & Christina! Elke zondag staan zij op het leuke marktje in San Juan met een hele kraam vol met dat lekkers! Je bent gewaarschuwd…

Locatie:
Raices de Ibiza: Sunday market @ San Juan, Ibiza

Openingstijden:
zo: 10:00 – 16:00

FACEBOOK


GIRI CAFE

Als je dan toch naar zondagmarkt gaat in San Juan, combineer het dan met een ontbijt of lunch bij het Giri café. Aanrader!

Locatie:
Calle Principal, 5, 07810 Sant Joan de Labritja, Illes Balears

Openingstijden:
ma-zo: 10:00 – 01:00

FACEBOOK