Maastricht


Sap Bagel & Juice Bar

Wij voelden ons meteen thuis, want The Green Happiness en sapjes… dat is een match made in heaven. Het gezellige welkomstbord op de stoep trok ons als het ware naar binnen. Toen was het alleen nog de keuze wélk sapje we zouden nemen. Wij probeerden een de Morning Greens (komkommer, spinazie en peer) en de Tropische Yellow (met ananas, gele paprika en appel).
Natuurlijk zijn er meer dan alleen sapjes te krijgen bij deze hotspot in Maastricht. Zoals de naam al zegt zijn er ook lekkere bagels, fluffy muffins, je dagelijkse dosis salades en thee te krijgen. Wij zijn fan!

Locatie:
Stationsstraat 8

Openingstijden:
za-vr: 09:00 – 17:00

FACEBOOK


De Brandweerkantine

Deze hotspot in Maastricht is een geweldige plek om te ontbijten, lunchen, dineren, borrelen of zomaar een kopje thee te drinken! De Brandweerkantine, de naam zegt het al, bevindt zich in een voormalig brandweerkazerne. Het is een hele ruime plek met hoge ramen, gezellige hoekjes, houten tafels met stoeltjes en alles in een retro stijl. er staan genoeg vegan opties op de kaart om heerlijk van te smullen! Er staan ook genoeg lekkere dingen op de lunchkaart die niet vegan zijn, maar ze kunnen het wel voor je maken! We dronken bij de lunch een sapje en sloten af met een kopje thee! Bij De Brandweerkantine kun je niet alleen eten of drinken, maar ook prima werken of studeren. De Brandweerkantine heeft een aantal multifunctionele ruimtes ter beschikking. Deze ruimtes worden onder andere gebruikt voor gezellige marktjes, yogalessen, vergaderingen, exposities, lezingen, presentaties, workshops en meer. Alle geplande activiteiten in De Centrale zijn te vinden in de Agenda. Super leuk!

Locatie:
Capucijnenstraat 21

Openingstijden:
di-zo: 10:00 – 01:00 / ma: 10:00 – 18:00

FACEBOOK


Bijzonder

Wauw, wat een enorm leuk ingericht tentje. Mooie koperen lampen, gezellige spulletjes op tafel en een prachtige bar! We werden heel warm ontvangen en kregen de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Niet alleen een warm kopje thee en een kommetje soep. We kregen allerlei lekkere gerechtjes van de kaart en de eigenaresse (wat een lief mens) vertelde met heel veel passie over de bereiding van de gerechten! Voor een goede lunch zit je bij Bijzonder goed. Raw crackers, soepjes, huisgemaakt brood, muffins, en ga zo maar door. Door de pure en eerlijke producten smaakt alles nog beter. Een keuze maken van het menu is lastig, dus ga vooral nog eens terug. Of kies er voor om aan food sharing te doen. Lekker wat gerechten bestellen en delen maar!

Locatie:
Luikerweg 33

Openingstijden:
woe-do: 12:00 – 21:00 / vr-zo: 10:30 – 21:00

FACEBOOK