Vietnam

Hanoi


Jalus

By far mijn favo ontbijt- en lunchspot: scrambled tofu, zoete aardappel slices, mango pancakes, pumpkin curry, nori wraps, sautéed aubergine, you name it. De smaken zijn te gek. Oh en de smoothies hier zijn fan-tas-tisch. En dan hebben ze ook nog vegan chocoladecake op de dessert kaart. Does it get any better?

Locatie:
46 Hàng Trống, Hà Nội, Vietnam

Openingstijden:
di-zo: 10:00 – 22:00

FACEBOOK


Minh Chay

Dit was het favo restaurant van mijn reispartner. Ze serveren hier voornamelijk Vietnamese gerechten, maar dan veganistisch. Van sweet soep met longan, zucchini soup tot hanoi pho (met nepvlees) en vegan snail noodle soup. En het personeel is superlief.Dit was het favo restaurant van mijn reispartner. Ze serveren hier voornamelijk Vietnamese gerechten, maar dan veganistisch. Van sweet soep met longan, zucchini soup tot hanoi pho (met nepvlees) en vegan snail noodle soup. En het personeel is superlief.

Locatie:
56B Hàng Gai, Hà Nội, Vietnam

Openingstijden:
ma-zo: 08:00 – 22:00

FACEBOOK


Cai Mam

Ik liep bij toevalig langs dit restaurant dat vrij groot ‘vegan’ op de gevel heeft staan. Op de menukaart vind je reguliere gerechten, maar ook een aantal vegan opties zoals stewed tofu en mushroom, vegan rice noodle soup and slimmer aubergine in soja saus.

Locatie:
29 Hang Trong, Hoan Kiem,, Hàng Trống, Hoàn Kiếm, Hà Nội 110116, Vietnam

Openingstijden:
di-zo: 10:30 – 22:00

FACEBOOK


La Studio

Verborgen in een klein straatje zit La Studio. Je moet echt even zoeken en als je het hebt gevonden, heb je het idee dat je iemands huis binnenloopt. Twee kleine huiskamertjes zijn omgebouwd tot knusse plek waar je thee, smoothies en taart kunt bestellen.

Locatie:
Room 201, No 15, Lane 50 Đào Duy Từ street, Hanoi, Hà Nội, Vietnam

Openingstijden:
woe-zo: 10:00 – 19:00

FACEBOOK


Aubergine Café

De laatste avond dat ik in Hanoi was vond ik deze plek dankzij een tip van iemand via Instagram. Het menu staat bomvol vegan opties en je kunt je eigen spring rolls maken (en dus eventuele allergenen eruit laten!).

Locatie:
16 Hang Be | Hoan Kiem, Hanoi 10000, Vietnam

Openingstijden:
ma-zo: 10:00 – 22:00

FACEBOOK

 

Ninh Binh/Tam Coc


Chookie’s Beer Garden

Gloednieuw in Ninh Binh is Chookie’s Beer Garden, een toffe hangout met vegan gerechtjes, waaronder een aantal goddelijke vegan smoothies. Als je een allergie hebt voor iets is dat geen probleem en het personeel is superaardig.

Locatie:
Ninh Hải, Hoa Lư District, Ninh Bình, Vietnam

Openingstijden:
ma-zo: 09:00 – 22:00

FACEBOOK