Persoonlijk voedingsadvies voor een happy, healthy you!


Wil jij nog een stapje verder gaan? Kom dan bij ons langs voor persoonlijk voedingsadvies. We geven je advies dat aansluit op jouw huidige leefsituatie, lichamelijke klachten en specifieke doelen. De een op een begeleiding kan net dat extra steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt zodat het dit keer wél gaat lukken!

Tijdens de uitgebreide intake met de Personal Coach vragen we heel gericht naar jouw gezondheid en gaan we dieper in op jouw klachten. Je krijgt een handleiding mee met een voorbeelddagmenu dat op jou is afgestemd. Direct na het consult ontvang je een op maat gemaakt advies dat je digitaal toegestuurd krijgt per mail. Gedurende het traject is altijd ruimte voor tussentijdse vragen en mailcontact met onze Personal Coach. Wij zien je graag stralend de deur uitlopen!


Waar kunnen we je mee helpen?


Allergieën
Astma & eczeem
Darmklachten
Detox & ontgiften
Diabetes
Gewichtsproblemen
Hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart- en vaataandoeningen
Hormonale ontregelingen, overgang, PCOS
Huidklachten
Sportvoeding
Plantaardige voeding
Zwangerschap & borstvoeding

Pakketten

kickstart

Intake

Tijdens het intakegesprek van zestig minuten bespreken we jouw doelen en huidige voedingspatroon en wordt dit volledig geanalyseerd. Op basis hiervan krijg je jouw advies. Dit is inclusief een uitgebreide handleiding met voorbeeldmenu en recepten.

basics

Vervolgconsult

Tijdens het vervolgconsult bespreken we aan de hand van het advies wat goed en minder goed is gegaan. We doen een meting en beantwoorden vragen. Na het gesprek stellen we nieuwe doelen op en reiken we je handvatten aan voor het vervolgtraject.

basics

Q&A

Ben jij niet op zoek naar een uitgewerkt stappenplan/advies maar heb je wel vragen over voeding. Dan kun je altijd terecht bij ons voor een Q&A. Dertig minuten lang beantwoorden wij jouw vragen en zo helpen we je op weg met je klachten/doelen.

Detoxconsult

Van jouw detox een nóg groter succes maken? Een echte reset van je lichaam en bovenal een kickstart naar een gezonder eetpatroon? Kom dan bij ons langs voor een detoxconsult! We beginnen met een intakegesprek waar je samen met onze voedingsdeskundige een volledige screening doorloopt. Op basis hiervan ontvang je jouw persoonlijke advies voor de detox. Gedurende de hele week kun je bij ons terecht met al je vragen die je tegenkomt tijdens het detoxen. Na je laatste detoxdag zien we je weer terug voor een vervolgconsult. We bespreken hoe de detox is gegaan, beantwoorden nog meer vragen en stellen een nieuw plan op voor de opbouwdagen of een eventuele verlenging van de detoxdagen. Daarnaast geven we je handvatten mee voor op de lange termijn zodat de detox voor jou echt werkt als een kickstart naar een gezonder eetpatroon!

  Labtesten

  Wil jij meer inzicht in je gezondheidssituatie? Tijdens een consult is het mogelijk om verschillende analyses te doen door middel van bloed-, speeksel- en urinetesten. De analyses helpen ons bij het verkrijgen van inzicht in jouw huidige gezondheid en zo tot de juiste diagnose te komen. Op deze manier kunnen we je nóg beter helpen met een persoonlijk voedingsadvies en eventueel suppletie.

  “Wauw wat voel ik me super! Ik heb geen hoofdpijn meer en door alle tips heb ik controle gekregen op mijn PDS waardoor ik nu weinig tot bijna geen pijn meer heb. En bovenal, ik heb nu energie voor 10!”
  – Kelly Semler

  Kom langs voor een consult

  “Mijn naam is Anouk, 27 jaar en net moeder geworden van een zoontje. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam als Personal Coach bij The Green Happiness.

  Tijdens mijn business studies heeft mijn interesse in voeding en natuurgeneeskunde toch de overhand genomen. Dit interesseert mij enorm en hier heb ik mij de laatste jaren verder in verdiept en ontwikkeld, door vele boeken te verslinden en opleidingen te volgen. Al snel volgde de beslissing om een studie in Orthomoleculaire Geneeskunde te volgen en aan de slag te gaan bij The Green Happiness.

  Cliënten begeleiden en inspireren om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen is iets wat ik dagelijks met veel enthousiasme doe. Ik geloof dat puur, gezond eten een positief effect kan hebben op hoe je je voelt, zowel mentaal als fysiek! En vooral dat het gaat om de juiste balans, en deze balans is voor ieder persoon verschillend. Tijdens een consult probeer ik samen met jou naar die balans op zoek te gaan!”

  Voor een consult kun je langskomen op ons kantoor in Amsterdam (Herengracht 140-2) of in de salon van ReBird in Eindhoven (Vestdijk 17). Het is ook mogelijk om telefonisch of via Skype een consult te houden!

  Profiel Anouk

  Orthomoleculaire Geneeskunde
  Master of Business Administration
  HBO International Business
  Natuurvoeding 
  Medische Basiskennis
  NLP Practitioner
  Ontzuren en ontslakken
  Detox Coach
  Biotensor
  Bach Bloesem